*ultima modificare a paginii efectuata in data de 5 ianuarie 2020

 

Status-ul comenzii tale
Dupa ce ai inregistrat comanda, vei primii informatii despre statusul acesteia prim email.

Modificare sau anulare comanda
Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila doar la solicitarea clientului folosind modalitatile de contact de aici.

 

Modalitati de livrare:
1. Livrare prin curier | Fan Courier
Pentru produsele vandute de loveUshoe taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la un produs la altul. Taxa de livrare se va aplica si va fi comunicata clientului inainte de a fi intocmite formalitatile fiscale finale. Pentru localitati in afara retelei de curierat livrarea comenzii se face cu achitarea unei taxe suplimentare ce va fi comunicata clientului inainte de a finaliza comanda.

2. Livrare produse planificata
Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti aveti la dispozitie serviciul premium de livrare planificata. Pentru a beneficia de acest servicu va rugam sa va adresati agentului de vanzari responsabil de comanda dumneavostra. In cazul in care comanda dumneavostra nu a fost efecutata de catre un agent de vanzari va rugam sa folositi modalitatiile de contact de aici. Pentru comenzile eligibile cu acest serviciu puteti selecta ziua si intervalul orar in care doriti ca produsele aferente comenzii dumneavostra sa ajunga la locatia mentionata.

3. Ridicare din showroom
In cazul in care optati pentru ridicarea produselor din showroom-ul nostru, livrarea acestora se va face gratuit.