*ultima modificare a paginii efectuata in data de 5 ianuarie 2020

 

Conditii generale

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre loveUshoe beneficiezi de certificat de garantie conform legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatul de garantie aferent produselor vandute de catre loveUshoe va fi emis in format electronic. Certificatul il veti primi pe email dupa ce comanda dumneavostra a fost validata respective achitata.

Exceptie fac cazurile in care produsul comandat nu a fost achitat integral, ci a fost achitat doar un avans. Certificatul de garantie se livreaza catre Client imediat dupa livrarea, respectiv receptia produsului. Exista insa cazuri cand vei primi certificat de garantie emis de catre producatorin format digital/tiparit. Acesta il vezi gasi in cutia in care va fi livrat produsul sa va fi livrat separat prin curier rapid la aceeasi adresa, sau la o alta adresa comunicata de catre Client.

Recomandam pastreaza certificatul de garantie pentru a putea beneficia de garantie, daca va fi nevoie.Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia sau inlocuirea acestuia va este asigurata de catre loveUshoe in baza certificatul de garantie. Intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei va fi preluata de catre loveUshoe conform conditiilor stipulate de catre Producator in respectivul certificate de garantie. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national/international.